بهترین راهکارهای پست های برق میکروشبکه فتوولتائیک
ماژول های فتوولتائیک نسل بعد

ماژول های فتوولتائیک ما با هدف بهینه سازی کارایی طراحی شدهاند. با ادغام فناوری سلول خورشیدی پیشرفته و پوشش های ضد منعکس، توانایی تولید بیشینه انرژی را دارند. برای ادغام در سیستم های میکروشبکه طراحی شده، این پنل ها هم برای پروژه های انرژی کوچک و هم برای پروژه های انرژی در مقیاس بزرگ عمل میکنند و عملکرد پایدار و طولانی مدت در شرایط محیطی متنوع ارائه میدهند.
پنل های خورشیدی تک کریستالی با خلوص بالا

این پنل های تک کریستالی با استفاده از wafers سیلیکونی با خلوص بالا ساخته شدهاند. کارایی پیشرو در صنعت را در نصب های توزیعی و سقفی ارائه میدهند. طراحی فشرده و مهندسی قوی آنها، آنها را برای میکروشبکههای انرژی گیران مناسب میکند و عملکرد قابل اعتماد و بهینه سازی استفاده از فضا را تضمین میکنند.
واحد های ذخیره انرژی باتری لیتیوم آئونی

راهکارهای ذخیره لیتیوم آئونی ما، مدیریت هموار انرژی خورشیدی را با ذخیره انرژی اضافی در روز برای استفاده بعدا تضمین میکنند. با زمان پاسخ سریع، نرخ تخلیه بالا و پیکربندی های ماژولر، این سیستم ها عملکرد بی وقفه و پایداری شبکه را برای نصب های تجاری، خانگی و میکروشبکه های دور از شبکه پشتیبان میکنند.
سیستم های اینورتر هوشمند ادغام شده

اینورترهای هوشمند ما برای مدیریت ورودی های انرژی چند منبع طراحی شدهاند. آرایه های فتوولتائیک، بانک های ذخیره و شبکه های برق را همگام میکنند. این اینورترها از الگوریتم های هوشمند برای بهبود.dispatch انرژی استفاده میکنند و به کاربران امکان نظارت و بهینه سازی جریان برق در زمان واقعی را میدهند، که به طور کلی کارایی شبکه میکروشبکه را افزایش میدهد.
پست های برق خورشیدی فشرده برای استفاده در جابجایی

برای نیازهای انرژی متحرک و سناریوهای اضطراری، این پست های برق خورشیدی فشرده، ماژول های فتوولتائیک، ذخیره باتری و فناوری اینورتر را در یک واحد قابل حمل ادغام کردهاند. در مکانهای جدا از شبکه یا در زمان قطع برق، برق dự phòng ضروری برای ابزارها، روشنایی و ارتباطات را ارائه میدهند.
سیستم های فتوولتائیک توزیعی برای انرژی مقیاس پذیر

راهکارهای فتوولتائیک توزیعی ما برای استقرار میکروشبکه برجسته شدهاند. جمع آوری انرژی را در چندین ساختار و زمین مورد استفاده قرار میدهند. این سیستم ها از فناوریهای ردیابی داده پیشرفته و تعادل بار استفاده میکنند، که کارایی تولید را بهبود میبخشد و وابستگی به شبکه های مرکزی را کاهش میدهد.
فناوری میکرو اینورتر برای بهینه سازی سطح پنل

هر میکرو اینورتر در مجموعه ما مستقیماً به یک پنل خورشیدی متصل میشود و با حذف تلفات عدم تطابق، خروجی را به حداکثر می رساند. این طراحی انعطاف پذیری کلی میکروشبکه را افزایش میدهد و امکان توسعه سیستم موثر و диагностиک زمان واقعی برای هر ماژول منحصر به فرد را فراهم میکند.
سیستم های فتوولتائیک ادغام شده در سقف معماری

این سیستم های فتوولتائیک ادغام شده در سقف، دو مزیت را ارائه میدهند: پوشش ساختاری و تولید برق پاک. برای میکروشبکههای ادغام شده در ساختمان طراحی شده، با زیبایی های طراحی مدرن هماهنگی دارند و در عین حال با داشتن نور خورشیدی بهینه و ανعطایی طولانی مدت در شرایط هوایی استراحت میکنند.
خلق منابع جدید ثروت و درآمد ارزی برای توسعه کشور با توسعه تجدیدپذیرها ...
عضو هیئت علمی پژوهشگاه نیرو گفت: تجدیدپذیرها نه تنها گزینه منحصربهفرد برای نجات صنعت برق از ناترازی و پایان خاموشی است، بلکه اصلیترین و مهمترین نقش آن خلق منابع جدید ثروت و درآمد ارزی برای توسعه کشور و بهویژه بخش ...
بیشتر بدانید →توسعه نسل جدید باتری با توان بالاتر با الهام از گونهای از مارماهی ...
دانشمندان گونهای مارماهی الکتریکی کشف کردند که قدرت تخلیه الکتریکی آن 860 ولت است و قصد دارند با الهام از آن، باتریهای جدید بسازند.
بیشتر بدانید →تاریخچه اختراع باتری | تاریخچه باتری
این شبیه باتری آب گرفتگی بود که هنوز هم با ما وجود دارد. شکل 5 کارگاه باتری او را نشان می دهد. شکل 5 Cruickshank : و اولین باتری آب گرفتگی. اختراع باتری قابل شارژ . در سال 1836، جان اف.
بیشتر بدانید →تراموا در تهران، راهحلی نوین یا چالشی جدید؟
با ورود تراموا به حملونقل عمومی تهران، این کلانشهر شاهد یک تحول بزرگ در زیرساختهای حملونقل خود است در حالی که برخی مدیران و کارشناسان از مزایای این نوآوری از جمله کاهش ترافیک و آلودگی هوا سخن میگویند، برخی دیگر ...
بیشتر بدانید →فرارو | طراحی جدید دانشمندان ایرانی برای باتریهای کوانتومی
از سوی دیگر، باتریهای کوانتومی یک مفهوم جدید هستند که قابلیتهای مکانیک کوانتومی را برای افزایش ذخیره انرژی به کار میبرند. توسعه یک باتری کوانتومی فعال سرشار از چالش است.
بیشتر بدانید →انقلابی در فناوری باتری های هیدروژنی/ نسل جدید باتری های لیتیوم ...
باتری جدید لیتیوم-هیدروژن (Li-H) که توسط این تیم توسعه داده شده است، توانسته چگالی انرژی بیسابقهی ۲۸۲۵ واتساعت بر کیلوگرم و بهرهوری ۹۹.۷ درصدی را ثبت کند.
بیشتر بدانید →تاریخچه شرکت. باتری EXIDE: بررسی به عنوان یک ابزار بازاریابی اولیه
در سال 2001 این شرکت به توافق با ناسا برای تامین باتری برای پروژه جدید x-38 را امضا کردند. x-38 خدمه بازگشت از دستگاه به عنوان یک جایگزین برای پروژه منسوخ "شاتل فضایی" توسعه داده شد.
بیشتر بدانید →آینده انرژی با باتریهای حالتجامد: تحولی شگفتانگیز
یک مقاله مروری اخیر به بررسی این تحولات پرداخته و تحقیقات پیشرفته در زمینه الکترولیتهای جامد غیرآلی (ISEs) مورد استفاده در ASSBs را خلاصه کرده است. محققان بررسی کردند که چگونه اکسیدها، سولفیدها، هیدرو بوراتها، …
بیشتر بدانید →تاریخچه ساخت باتری در ایران (از ابداع تا کنون)
در این مطلب به تاریخچه باتری به صورت سیر مراحل تکامل باتری از ابداع آن توسط ایرانیان باستان از مواد اولیه بسیار ساده و در دسترس تا آغاز ساخت باتریهای مدرن امروزی مورد استفاده در لوازم الکترونیکی و خودروها پرداخته می ...
بیشتر بدانید →فناوری باتری خودرو های برقی 2030 چگونه خواهد بود؟
فناوری باتری خودرو های برقی 2030، به عنوان یکی از کلیدیترین ارکان این صنعت، در حال گذار به مرحلهای نوین است که می تواند تحولی چشمگیر در نحوه حمل و نقل ایجاد کند.
بیشتر بدانید →نگاهی به آینده تکنولوژی باتری؛ آیاانقلاب صنعتی بعدی در راه است؟
بزرگ ترین مزیت باتریهای لیتیوم یونی در کل عبارتند از نسبت انرژی به وزن بهتر، سرعت شارژ و عمر بالاتر به نسبت انواع باتری های موجود فعلی. چگالی انرژی بیشتر به معنی وزن کمتر است و به همین جهت …
بیشتر بدانید →آینده فناوریهای ذخیرهسازی انرژی: تحلیل مزایا و معایب باتریهای مدرن
آینده فناوریهای ذخیرهسازی انرژی. پیشرفتهای آینده در فناوریهای ذخیرهسازی انرژی احتمالاً شامل توسعه باتریهای جدید با ویژگیهای بهتر و کاهش اثرات زیستمحیطی خواهد بود.
بیشتر بدانید →معرفی ویژگی جدید مصرف انرژی در ویندوز ۱۱
تغییرات در نمایش مصرف باتری. xda-developers مینویسد که مایکروسافت اولین بار در سال ۲۰۲۲ نمودار مصرف باتری را به برنامه تنظیمات ویندوز ۱۱ اضافه کرد. این ویژگی به کاربران کمک میکند تا مصرف باتری را در فواصل زمانی مختلف ...
بیشتر بدانید →تاریخچه انواع باتری | 200 سال قبل از میلاد مسیح | TOPCO
از ابتدای قرن نوزدهم تا اواسط قرن بیستم، جهان الکساندر ولتا را به عنوان مخترع باتری می شناخت، اما کشفیات باستان شناسی در قرن بیستم نشان داد ایرانیان حدود 200 سال پیش از میلاد مسیح (2000 سال قبل از الکساندر ولتا) آن را اختراع ...
بیشتر بدانید →باتریهایی برای آینده؛ چگونه فناوری ذخیرهی انرژی دگرگون میشود؟
طی ۱۰ سال گذشته، دانشگاهها، شرکتهای فناوری و تولیدکنندگان خودرو صدها فناوری جدید در باتریها بوجود آوردهاند که باعث شده بتوانیم امیدوار باشیم نسل آیندهی باتریها انرژی بیشتری ذخیره بکنند، بیشتر شارژ بدهند، آسانتر شارژ شوند و …
بیشتر بدانید →تبدیل زبالههای صنعتی به باتریهای ذخیره انرژی
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، با افزایش تقاضا برای باتریهای ذخیرهسازی، جایگزینهای پایدار برای فلزات کمیاب بهشدت مورد نیاز است. دانشمندان راهی برای تبدیل ضایعات صنعتی بیمصرف قبلی به ماده حیاتی مورد ...
بیشتر بدانید →فایل اکسل نمودار باتری
فایل اکسل نمودار باتری یکی از نمودارهای بسیار جذاب در ساخت و ارائه گزارش های مدیریتی می شود. ... و مانده از بودجه سازمان، میزان تحقق یک شاخص عملکردی، میزان مانده انرژی یک دستگاه و بسیاری از ...
بیشتر بدانید →تاریخچه باتری، از کوزههای باستانی تا ذخیرهسازهای مدرن انرژی 2025
توسعهی باتریهای لیتیومیون در دههی ۱۹۹۰، انقلابی در صنعت الکترونیک قابل حمل ایجاد کرد. این باتریها دارای چگالی انرژی بسیار بالا، وزن کم و عمر طولانی هستند و به همین دلیل به سرعت در تلفنهای همراه، لپتاپها، دوربینهای دیجیتال و سایر دستگاههای …
بیشتر بدانید →تاریخچه تولید و توسعه پنل خورشیدی
انرژی خورشیدی در قرن ۲۰ میلادی. عصر انرژی خورشیدی در سال ۱۹۵۰ و بعد از تمرکز ویژه لابراتوار های علمی در جهت توسعه سلول خورشیدی شروع شد.
بیشتر بدانید →تکنولوژیهای نوین در ساخت باتریهای لیتیومی
در مجموع، با وجود چالشهای موجود، فرصتهای زیادی در مسیر توسعه باتریهای لیتیومی قرار دارد که با توجه به تحقیقات و فناوریهای جدید، میتوان به آیندهای پایدار و کارآمدتر امیدوار بود.
بیشتر بدانید →باتری فیبرکربنی جدید ساخته شد | ستاد توسعه فناوریهای مواد و ساخت پیشرفته
باتری فیبرکربنی جدید ساخته شد. محققان با هدف متحول کردن صنعت حمل و نقل با مواد فیبر کربن پیشگامانه خود که قادر به ذخیره انرژی الکتریکی است اقدام به ساخت یک باتری تقریبا بیوزن از جنس فیبرکربن نموده است.
بیشتر بدانید →نوآوری در تکنولوژی باتریسازی – باتری یوروسل
در دهههای اخیر، توسعه فناوری باتریها یک راهکار حیاتی برای بهبود عملکرد دستگاههای الکترونیکی و افزایش کارایی انرژی به حساب آمده است. نوآوریهای جدید در زمینه تکنولوژی باتریسازی به سرعت از آزمایشگاهها به بازارها پیش میروند، باعث ارتقاء قابلیتها و افزایش طول عمر …
بیشتر بدانید →تاریخچه توسعه باتری: گذشته و حال باتری
بر طبق تحلیل، می توان زمان و مكانش را در سال 250 پیش از میلاد به بین النهرین نشان داد. بحث های زیادی در مورد این اولین جامعه دانشگاهی باتری وجود دارد و استفاده های خاص آن شامل آبکاری، کاهش درد و یا مجازات های مذهبی است.
بیشتر بدانید →باتری جدید چری خودروهای برقی را متحول میکند؛ پیمایش ۱۵۰۰ کیلومتر با یک ...
باتری جدید لیتیوم آهن فسفات چری، چگالی انرژی ۱۲۰ تا ۱۶۰ وات ساعت به ازای هر کیلوگرم وزن دارد. این باتری مناسب خودروهای برقی با برد ۲۰۰ تا ۶۰۰ کیلومتر و خودروهای هیبریدی شارژی و EREV با برد تمام ...
بیشتر بدانید →مجله انرژی | فناوری جدید باتری
فناوری جدید باتری می تواند به خودروهای الکتریکی ایمن تر و پر انرژی منجر شود. محققان دانشگاه مریلند که در حال مطالعه چگونگی از کار افتادن باتریهای لیتیومی هستند، فناوری جدیدی را توسعه دادهاند که میتواند نسل بعدی وسایل نقلیه الکتریکی (EVs) …
بیشتر بدانید →تاریخچه اولین باتری و سیر تکامل آن تا امروز
تاریخچه اولین باتری و سیر تکامل آن تا امروز ممکن است در ذهن هر شخصی این موضوع به وجود بیاید که انسانها فقط در طی قرون اخیر به فناوری توجه کردهاند و تا پیش از آن موضوع فناوری از جذابیت زیادی برخوردار نبوده است؛ ولی ...
بیشتر بدانید →آخرین اخبار درباره راه اندازی تراموا در تهران-راهبرد معاصر
از سال گذشته زمزمه های ورود تراموا به تهران به عنوان یک مد جدید حمل و نقلی از سوی مسئولان شهری مطرح شد؛ آخرین اخبار از ورود تراموا نشان میدهد تا به سرانجام رسیدن این وعده راه زیادی باقی نمانده است.
بیشتر بدانید →آینده فناوریهای ذخیرهسازی انرژی: تحلیل مزایا و معایب باتریهای مدرن
پیشرفتهای آینده در فناوریهای ذخیرهسازی انرژی احتمالاً شامل توسعه باتریهای جدید با ویژگیهای بهتر و کاهش اثرات زیستمحیطی خواهد بود. فناوریهای نوین مانند باتریهای حالت جامد، باتریهای آهن-هوا و فناوریهای جدید ذخیرهسازی انرژی میتوانند به حل برخی …
بیشتر بدانید →لینک های تصادفی
- الزامات مشخصات برای جعبه های توزیع در فضای باز در سایت های ساخت و ساز
- شرکت کارخانه باطری خودرو ایران
- افغانستان برای باطری خودروها اعمال شد
- مارک های تراشه های باتری مغناطیسی قدرت چیست؟
- آتش سوزی جعبه توزیع شهر بین المللی
- روند نصب پک باتری ایران
- نحوه نصب 4 سلول خورشیدی
- باطری ماشین برقی عمومی چقدر جریان دارد؟
- عمر و قیمت باتری نیمه جامد
- ماژول پک باتری لیتیومی ضد انفجار
- باتری لیتیوم ایران و فسفات آهن لیتیوم
- تصویر لیست قیمت باتری تاشو خودرو
- ولتاژ برق باتری لیتیومی چقدر است؟
- برند کابینت پخش فتوولتائیک ایرانی
- نمودار تحلیل مزایا و معایب باتری های پروسکایت
- شرکت سازنده جعبه توزیع و کابینت توزیع
- بیان مدار سلولهای فتوولتائیک
- تولید جعبه باتری با منبع تغذیه سوئیچ
- فرآیند نگهداری جعبه توزیع
- باتری لیتیومی با sds
- فیلم آموزش رفع اشکال کابینت توزیع
- باتری های لیتیومی که به صورت سری متصل می شوند باید ولتاژ یکسانی داشته باشند
- تولید باتری هنری
- کارخانه باطری سنشنگ افغانستان
- بازرسی تولید پیل سوختی
- قالب توری باتری سرب اسیدی
شهادتهای مشتریان برای راهکارهای میکروشبکه ما