بهترین راهکارهای پست های برق میکروشبکه فتوولتائیک
ماژول های فتوولتائیک نسل بعد

ماژول های فتوولتائیک ما با هدف بهینه سازی کارایی طراحی شدهاند. با ادغام فناوری سلول خورشیدی پیشرفته و پوشش های ضد منعکس، توانایی تولید بیشینه انرژی را دارند. برای ادغام در سیستم های میکروشبکه طراحی شده، این پنل ها هم برای پروژه های انرژی کوچک و هم برای پروژه های انرژی در مقیاس بزرگ عمل میکنند و عملکرد پایدار و طولانی مدت در شرایط محیطی متنوع ارائه میدهند.
پنل های خورشیدی تک کریستالی با خلوص بالا

این پنل های تک کریستالی با استفاده از wafers سیلیکونی با خلوص بالا ساخته شدهاند. کارایی پیشرو در صنعت را در نصب های توزیعی و سقفی ارائه میدهند. طراحی فشرده و مهندسی قوی آنها، آنها را برای میکروشبکههای انرژی گیران مناسب میکند و عملکرد قابل اعتماد و بهینه سازی استفاده از فضا را تضمین میکنند.
واحد های ذخیره انرژی باتری لیتیوم آئونی

راهکارهای ذخیره لیتیوم آئونی ما، مدیریت هموار انرژی خورشیدی را با ذخیره انرژی اضافی در روز برای استفاده بعدا تضمین میکنند. با زمان پاسخ سریع، نرخ تخلیه بالا و پیکربندی های ماژولر، این سیستم ها عملکرد بی وقفه و پایداری شبکه را برای نصب های تجاری، خانگی و میکروشبکه های دور از شبکه پشتیبان میکنند.
سیستم های اینورتر هوشمند ادغام شده

اینورترهای هوشمند ما برای مدیریت ورودی های انرژی چند منبع طراحی شدهاند. آرایه های فتوولتائیک، بانک های ذخیره و شبکه های برق را همگام میکنند. این اینورترها از الگوریتم های هوشمند برای بهبود.dispatch انرژی استفاده میکنند و به کاربران امکان نظارت و بهینه سازی جریان برق در زمان واقعی را میدهند، که به طور کلی کارایی شبکه میکروشبکه را افزایش میدهد.
پست های برق خورشیدی فشرده برای استفاده در جابجایی

برای نیازهای انرژی متحرک و سناریوهای اضطراری، این پست های برق خورشیدی فشرده، ماژول های فتوولتائیک، ذخیره باتری و فناوری اینورتر را در یک واحد قابل حمل ادغام کردهاند. در مکانهای جدا از شبکه یا در زمان قطع برق، برق dự phòng ضروری برای ابزارها، روشنایی و ارتباطات را ارائه میدهند.
سیستم های فتوولتائیک توزیعی برای انرژی مقیاس پذیر

راهکارهای فتوولتائیک توزیعی ما برای استقرار میکروشبکه برجسته شدهاند. جمع آوری انرژی را در چندین ساختار و زمین مورد استفاده قرار میدهند. این سیستم ها از فناوریهای ردیابی داده پیشرفته و تعادل بار استفاده میکنند، که کارایی تولید را بهبود میبخشد و وابستگی به شبکه های مرکزی را کاهش میدهد.
فناوری میکرو اینورتر برای بهینه سازی سطح پنل

هر میکرو اینورتر در مجموعه ما مستقیماً به یک پنل خورشیدی متصل میشود و با حذف تلفات عدم تطابق، خروجی را به حداکثر می رساند. این طراحی انعطاف پذیری کلی میکروشبکه را افزایش میدهد و امکان توسعه سیستم موثر و диагностиک زمان واقعی برای هر ماژول منحصر به فرد را فراهم میکند.
سیستم های فتوولتائیک ادغام شده در سقف معماری

این سیستم های فتوولتائیک ادغام شده در سقف، دو مزیت را ارائه میدهند: پوشش ساختاری و تولید برق پاک. برای میکروشبکههای ادغام شده در ساختمان طراحی شده، با زیبایی های طراحی مدرن هماهنگی دارند و در عین حال با داشتن نور خورشیدی بهینه و ανعطایی طولانی مدت در شرایط هوایی استراحت میکنند.
باتری های لیتیومی-Lithium-ion Batteries
باتری های لیتیوم یونی از چندین جزء کلیدی از جمله آند، کاتد، الکترولیت و جداکننده تشکیل شده اند.در قلب باتری لیتیوم یون، سلول الکتروشیمیایی قرار دارد که از الکترودهای مثبت و منفی، جداکننده و الکترولیت تشکیل شده است.
بیشتر بدانید →آشنایی با قابلیتهای باتریهای نیکل-فلز هیدرید (NiMH)
باتریهای نیکل-فلز هیدرید یا NiMH از دسته باتریهای قابل شارژ هستند که از الکترولیت پتاسیم هیدروکسید و دو الکترود مختلف تشکیل شدهاند: یک الکترود مثبت با پودر نیکل اکسید هیدروکسید و یک الکترود منفی با آلیاژی که هیدروژن ...
بیشتر بدانید →مواد اولیه تولید باتری | انواع باطری+نحوه کار
باتری ها از مواد مختلفی ساخته می شوند که در این مقاله از وب سایت دارو رایان به معرفی مهمترین آن ها می پردازیم. تاریخچه ساخت باطری. اولین باتری در سال 1800 توسط الساندرو ولتا ایتالیایی ساخته شد.
بیشتر بدانید →معرفی باتریهای لیتیومی و اجزای تشکیل دهنده آن
با توجه به موارد ذکر شده در بالا اگر فرض کنیم که یک نمونه از باتری لیتیومی دارای الکترود مثبت لیتیم-کبالت اکسید و الکترود منفی گرافیتی باشد، در فرایند شارژ (Charging) در الکترود مثبت نیم واکنش:
بیشتر بدانید →بارق
3 · باتریهای اکسید نقره یک نوع باتری اولیه (غیر قابل شارژ) هستند که از اکسید نقره (Ag2O) به عنوان الکترود مثبت (کاتد)، روی به عنوان الکترود منفی (آند) و محلول الکالین الکترولیت استفاده میکنند.
بیشتر بدانید →️باتری لیتیومی چیست | نحوه عملکرد و ساختار
ساختار باتری لیتیومی معمولاً شامل یک الکترولیت (که معمولاً محلولی نمکی یا جامدی است)، الکترود مثبت (که معمولاً از یک ترکیب فلزی از جمله اکسید لیتیوم تشکیل شده است) و الکترود منفی (که معمولاً ...
بیشتر بدانید →باتری چگونه کار می کند؟ اصول کار باتری
کاتد ترمینال منفی را تشکیل میدهد درحالی که آند ترمینال مثبت یک باتری را تشکیل میدهد. برای درک صحیح اصول باتری ، ابتدا باید مفهوم اساسی الکترولیتها و میل الکترونها (انرژی خروج یا الکترون خواهی نیز می توان ترجمه کرد) را بفهمیم. در واقع ، …
بیشتر بدانید →راهنمای نهایی باتری سدیم یون | کهنگ
بهینه سازی مواد الکترود: در حال حاضر، مواد الکترود مثبت باتری های سدیم-یون معمولاً اکسیدهای فلزات واسطه هستند، در حالی که مواد الکترود منفی عمدتاً کربن سخت هستند.
بیشتر بدانید →بارق
الکترودهای یون لیتیوم در باتریهای لیتیوم یونی از مواد مختلفی مانند گرافیت، نیکل، کبالت، منگنز و آلومینیم تشکیل شدهاند. هنگام شارژ باتری، یونهای لیتیوم از الکترود منفی به سمت الکترود ...
بیشتر بدانید →باتری های سرب اسید(Lead Acid Batteries)
در الکترود منفی، سرب اسفنجی تحت یک واکنش اکسیداسیون قرار می گیرد که در آن الکترون ها را از دست می دهد و به سولفات سرب تبدیل می شود: ... ، چگالی انرژی و تأثیرات زیستمحیطی آنها از طریق پیشرفت در ...
بیشتر بدانید →مواد افزودنی الکترولیت باتری یون لیتیوم
تحت یک پتانسیل خاص ، در رابط منفی الکترود / الکترولیت ، مولکول های حلال آلی ، آنیون های نمک لیتیوم ، ناخالصی ها و مواد افزودنی دچار تجزیه احیائی می شوند و مواد نامحلول را تشکیل می دهند و بر روی ...
بیشتر بدانید →انواع باتری و مقایسه آن ها
در این مقاله به مقایسه باتری های معروف موجود در بازار میپردازیم و با نمایش نمودارهای مناسب، ابعاد مختلف باتریهای صنعتی را مشاهده میکنیم. اما قبل از اینکه شروع کنیم، یادآور شوم که در انتهای این مقاله مقایسه کلی باتری ها را به صورت خیلی مفید و …
بیشتر بدانید →همه چیز درباره کاتد و آند + اهمیت و تفاوت
بصورت عامیانه در یک باتری الکترود منفی را آند و الکترود مثبت را کاتد می نامند. ... این میله آند، مواد معدنی موجود در آب را جذب می کند و به جای خود مخزن خورده می شود، به همین دلیل نام آند قربانی را ...
بیشتر بدانید →انواع باتری سرب اسیدی ، کدام باتری اسیدی بهتر است؟
الکترود یا صفحات منفی (آند) در باتریهای سرب اسیدی. الکترودهای منفی جایی هستند که در زمان خالی شدن باتری، الکترونها از آن خارج میشوند. سرب (Pb) به عنوان ماده اصلی الکترود منفی استفاده شده ...
بیشتر بدانید →باتری خودروهای برقی چگونه تولید میشود؟ | مجله پدال
هر سلول دارای دو الکترود است که الکترود مثبت کاتد نام داشته و الکترود منفی با نام آند شناخته میشود. بین این الکترودها یک لایه جداکننده نارسانا وجود دارد که از پلاستیک یا سرامیک ساخته میشود.
بیشتر بدانید →سلول به بسته: ملاحظات کلیدی طراحی برای موفقیت باتری CTP
در فرآیند توسعه باتریهای با چگالی انرژی بالا، مواد الکترود منفی مبتنی بر سیلیکون ⇱ به یک موضوع تحقیقاتی داغ تبدیل شده اند زیرا ظرفیت خاص نظری آنها بسیار بیشتر از الکترودهای منفی گرافیت ...
بیشتر بدانید →سلول به بسته: ملاحظات کلیدی طراحی برای موفقیت باتری CTP
فناوری باتری سلول به بسته (CTP) چیست؟ ملاحظات کلیدی طراحی برای موفقیت. What is a CTP battery? How are the two main trends of CTP driven? How is the CTP module constructed? What key …
بیشتر بدانید →بررسی باتریهای نیکل کادمیوم (NiCd) و ترکیبات آنها
4 · شیمی: باتریهای NiCd از یک الکترود مثبت هیدروکسید نیکل (کاتد)، یک الکترود منفی کادمیوم (آند) و یک الکترولیت قلیایی هیدروکسید پتاسیم استفاده میکنند. در طول تخلیه، کادمیوم در آند اکسید می شود ...
بیشتر بدانید →توضیح دقیق شش مزیت و سه معایب باتری لیتیوم آهن فسفات
با توجه به کیفیت و فرآیند متفاوت مواد الکترود مثبت و منفی و مواد الکترولیتی که توسط سازندگان مختلف استفاده می شود، تفاوت هایی در عملکرد آنها وجود خواهد داشت. به عنوان مثال، ظرفیت باتری از ...
بیشتر بدانید →قسمت هفتم دوره آنلاین | داخل باتری خودرو الکتریکی چیست؟
حین تخلیه شارژ الکترود منفی به دلیل اکسایش گرافیت الکترون تولید میکند که در این صورت الکترود منفی آند نامیده میشود. در الکترود مثبت الکترونها مصرف میشوند که به دلیل واکنش کاهش در LCO است که در این صورت الکترود مثبت کاتد نامیده میشود.
بیشتر بدانید →آند، کاتد یا قطب مثبت و منفی؟
یکی از پرسشهای متداول که همیشه در زمینهی باتری مطرح میشود، تفاوت آند و کاتد با قطب مثبت و منفی است. برای پاسخ دادن به این پرسش، ابتدا باید هر چهار مورد مطرح شده تعریف شوند. آنگاه اختلاف آنها ذکر خواهد شد. در یک سل الکتروشیمیایی آند الکترودی است که در آن …
بیشتر بدانید →باتری ها دارای دو سر پایانه مثبت و منفی اند
الکترونهای تشکیل شده به سمت الکترود منفی میروند. با توجه به شماتیک فوق، یونهای مثبت درون الکترولیت جابهجا شده و الکترونها از طریق الکترود منفی و سیم رسانا در مدار شارش پیدا میکنند.
بیشتر بدانید →باتری لیتیوم یونی با مواد الکترود متقابل چندگانه
شکل 4 غلظت لیتیوم درون یک ذره را در یک موقعیت خاص در الکترود گرافیت منفی (در مرکز الکترود منفی) در طولتخلیه 1c نشان می دهد. پروفیل های غلظت برجستگی های مشخصه ای را نشان می دهند، در نتیجه پدیده مرحله بندی که در الکترودهای ...
بیشتر بدانید →مبانی باتری چیست؟ درباره آن چه می دانید؟ | جهان شیمی فیزیک
به بیان ساده تر، در مبانی باتری به الکترود منفی، آند و به الکترود مثبت کاتد گفته می شود. لازم به ذکر است که جهت حرکت الکترون ها، صرف نظر از نوع سلول و یا شیوه عملیاتی آن، همیشه از سمت آند به ...
بیشتر بدانید →باطری لئوچ
همه چیز در مورد باطری هاباتری ها انواع گوناگونی دارند. باتری خشک، باتری نیکل کادمیوم (Ni-Cd)، باتری نیکل متال هایدرید (Ni-MH)، باتری لیتیوم (Li)، باتری اسیدی، سلول های الکترو شیمیایی و باتری خورشیدی از انواع باتری ها هستند.
بیشتر بدانید →باتری چگونه کار می کند؟ اصول کار باتری
این یونهای روی Zn + + در داخل الکترولیت عبور میکنند و هر یک از یونهای روی Zn + + دو الکترون را در میلهمیگذارند. در نتیجه به وسیله واکنش اکسیداسیون فوق الکترود روی منفی شارژ می شود و از این رو به عنوان کاتد عملمیکند.
بیشتر بدانید →باتری چطور کار میکند؟ (به زبان ساده) • دیجیکالا مگ
زمانی که دو الکترود یک باتری را به یک مدار متصل میکنید، به عنوان مثال زمانی که باتری قلمی را در چراغ قوه قرار میدهید، الکترولیت درون سلول باتری شروع به وزوز کردن میکند و کم کم مواد شیمیایی داخل آن به مواد دیگری ...
بیشتر بدانید →کاربرد مواد الکترود منفی مبتنی بر سیلیکون در باتریهای لیتیوم یونی
به منظور حل عیوب مواد الکترود منفی مبتنی بر سیلیکون در کاربردهای باتری لیتیوم یون، محققان مسیرهای فنی مختلفی از جمله فناوری نانو، فناوری مواد کامپوزیت، طراحی ساختاری، اصلاح سطح، بهینه ...
بیشتر بدانید →باتری چیست ؟ — از صفر تا صد – فرادرس
الکترونهای تشکیل شده به سمت الکترود منفی میروند. با توجه به شماتیک فوق، یونهای مثبت درون الکترولیت جابهجا شده و الکترونها از طریق الکترود منفی و سیم رسانا در مدار شارش پیدا میکنند.
بیشتر بدانید →باتری چیست؟ معرفی انواع باتری و کاربرد آن ها
سلول های باتری معمولاً از سه جزء اصلی تشکیل می شوند: آند یک الکترود منفی است که الکترون ها را به مدار خارجی که باتری به آن متصل است می فرستد. هنگامی که باتری ها متصل می شوند، الکترون ها به طور طبیعی سعی میکنند دوباره توزیع شوند اما الکترولیت از این کار جلوگیری می کند.
بیشتر بدانید →کاربرد مواد جدید برای ساخت باتری هایی با شارژ سریع
زمانی که یک باتری در حال شارژ است، یونهای لیتیوم از الکترود مثبت جداشده و از درون مادهی الکترولیت، به سمت الکترود منفی حرکت میکنند و توسط آن جذب میشوند.
بیشتر بدانید →ولتاژ باتری سرب اسید با استفاده از تکنولوژی جدید و پیشرفته
در باتری های سرب اسید ، دو الکترود با مواد مختلف، یک الکترود سربی به عنوان آند (الکترود منفی) و یک الکترود دیاکسید سرب به عنوان کاتد (الکترود مثبت)، درون یک محلول اسید سولفوریک قرار دارند.
بیشتر بدانید →راهنمای جامع ساخت و تولید الکترودهای روکشدار: فرآیند، مواد و کاربردها ...
مواد روکش: ترکیبی از اکسیدها، کربناتها، سیلیکاتها و مواد آلی که ویژگیهای الکترود را تعیین میکنند. 2. آمادهسازی مغزی فلزی. مغزی فلزی به صورت سیم یا میلههایی با قطر مشخص تهیه میشود.
بیشتر بدانید →چه عواملی باعث انفجار باتری لیتیوم یونی می شود
7: ورق الکترود مثبت و منفی ضخیم تر از محدوده فرآیند است و ورود به پوسته دشوار است. 8: مشکل آب بندی تزریق و عملکرد ضعیف آب بندی مهره های فولادی منجر به درام گاز می شود.
بیشتر بدانید →قبلی:من یک باتری خشک هستم
بعدی:شارژر باتری 3 زاویه
لینک های تصادفی
- مدل معماری پنل خورشیدی
- کارخانه باطری شهر تخصصی ایران
- Pin Navigator
- باتری برق مونتاژ شده
- مدار وسط جعبه توزیع
- نقش پدهای ضد شعله باطری پاور
- نحوه خواندن باتری روی کنتور انرژی جدید
- نحوه تطبیق جریان شارژر باتری لیتیومی
- هزینه یک ست باتری لیتیومی برای سه چرخه چقدر است؟
- یک جعبه باتری سرب اسیدی 48 ولت بسازید
- قدرت خنک کنندگی باتری پاور چقدر است؟
- پس زمینه میدان پوشش باتری انرژی جدید
- اتاق اجاره باتری لیتیومی
- از چه موادی می توان به عنوان الکترود مثبت باتری استفاده کرد؟
- 60v45a جریان شارژ باتری لیتیوم افغانی
- پارامترهای انگلیسی باتری سرب اسیدی
- 45AH برای باتری 58A
- عملکرد میله مس خروجی کابینت توزیع
- ویژگی های کابینت توزیع هوشمند فشار ضعیف عبارتند از
- نیازهای کارگاه جداسازی باطری برق
- آیا منبع تغذیه موبایل در فضای باز فاقد باتری است؟
- جعبه توزیع بر اساس مصرف برق واقعی تخمین زده می شود
- اصل ضربه ای باتری لیتیومی
- کیفیت مواد آند باتری لیتیوم نقطه ای
- تصاویر الزامات نصب برای مشخصات کابینت توزیع برق
- آخرین لیست رتبه بندی تمام مواد باتری
شهادتهای مشتریان برای راهکارهای میکروشبکه ما