در باتری های انرژی نو از چه عناصری استفاده می شود؟

انرژی نو یا انرژی جایگزین به آن دسته از گفته می‌شود که برای تولیدشان از منابع بدون استفاده می‌گردد؛ مانند ، ، ، ، و مانند . از نیز که در قادر به است، به عنوان انرژی نو نام برده می‌شود. این نوع انرژی‌ها معایب مانند افزایش غلظت و در نتیجه افزایش دمای کره زمین و تغییرات آب و هوایی و آلودگی زیست‌محیطی را ندارد علاوه بر این منابع تولید آن‌ها تمام ناشدنی و نامحدود است. محققان چینی با ابداع باتری لیتیوم-هیدروژن، مرزهای ذخیره انرژی را جابه‌جا کرده‌اند. این باتری های هیدروژنی با چگالی انرژی بسیار بالا و بهره‌وری بی‌نظیر، پتانسیل متحول کردن صنایع مختلف از جمله خودروهای برقی و ذخیره .

بهترین راهکارهای پست های برق میکروشبکه فتوولتائیک

ماژول های فتوولتائیک نسل بعد

ماژول فتوولتائیک نسل بعد با ساختار ανعطا و پوشش سطحی بهبود یافته برای بهینه سازی خروجی انرژی خورشیدی.

ماژول های فتوولتائیک ما با هدف بهینه سازی کارایی طراحی شده‌اند. با ادغام فناوری سلول خورشیدی پیشرفته و پوشش های ضد منعکس، توانایی تولید بیشینه انرژی را دارند. برای ادغام در سیستم های میکروشبکه طراحی شده، این پنل ها هم برای پروژه های انرژی کوچک و هم برای پروژه های انرژی در مقیاس بزرگ عمل می‌کنند و عملکرد پایدار و طولانی مدت در شرایط محیطی متنوع ارائه می‌دهند.

پنل های خورشیدی تک کریستالی با خلوص بالا

پنل های خورشیدی تک کریستالی پریمیم با کارایی تبدیل انرژی بالا و ظاهر مدرن.

این پنل های تک کریستالی با استفاده از wafers سیلیکونی با خلوص بالا ساخته شده‌اند. کارایی پیشرو در صنعت را در نصب های توزیعی و سقفی ارائه می‌دهند. طراحی فشرده و مهندسی قوی آن‌ها، آن‌ها را برای میکروشبکه‌های انرژی گیران مناسب می‌کند و عملکرد قابل اعتماد و بهینه سازی استفاده از فضا را تضمین می‌کنند.

واحد های ذخیره انرژی باتری لیتیوم آئونی

واحد های ذخیره لیتیوم آئونی ماژولر برای استقرار مقیاس پذیر در پیکربندی های میکروشبکه.

راهکارهای ذخیره لیتیوم آئونی ما، مدیریت هموار انرژی خورشیدی را با ذخیره انرژی اضافی در روز برای استفاده بعدا تضمین می‌کنند. با زمان پاسخ سریع، نرخ تخلیه بالا و پیکربندی های ماژولر، این سیستم ها عملکرد بی وقفه و پایداری شبکه را برای نصب های تجاری، خانگی و میکروشبکه های دور از شبکه پشتیبان می‌کنند.

سیستم های اینورتر هوشمند ادغام شده

سیستم اینورتر هوشمند با نظارت زمان واقعی و کنترل های توزیع توان адаپتیو.

اینورترهای هوشمند ما برای مدیریت ورودی های انرژی چند منبع طراحی شده‌اند. آرایه های فتوولتائیک، بانک های ذخیره و شبکه های برق را همگام می‌کنند. این اینورترها از الگوریتم های هوشمند برای بهبود.dispatch انرژی استفاده می‌کنند و به کاربران امکان نظارت و بهینه سازی جریان برق در زمان واقعی را می‌دهند، که به طور کلی کارایی شبکه میکروشبکه را افزایش می‌دهد.

پست های برق خورشیدی فشرده برای استفاده در جابجایی

پست برق خورشیدی متحرک با ماژول های داخلی، идеال برای کاربردهای جدا از شبکه و استقرار سریع.

برای نیازهای انرژی متحرک و سناریوهای اضطراری، این پست های برق خورشیدی فشرده، ماژول های فتوولتائیک، ذخیره باتری و فناوری اینورتر را در یک واحد قابل حمل ادغام کرده‌اند. در مکان‌های جدا از شبکه یا در زمان قطع برق، برق dự phòng ضروری برای ابزارها، روشنایی و ارتباطات را ارائه می‌دهند.

سیستم های فتوولتائیک توزیعی برای انرژی مقیاس پذیر

سیستم های فتوولتائیک توزیعی با آرایه های ماژولر نصب شده روی سقف‌ها و زمین‌های باز.

راهکارهای فتوولتائیک توزیعی ما برای استقرار میکروشبکه برجسته شده‌اند. جمع آوری انرژی را در چندین ساختار و زمین مورد استفاده قرار می‌دهند. این سیستم ها از فناوری‌های ردیابی داده پیشرفته و تعادل بار استفاده می‌کنند، که کارایی تولید را بهبود می‌بخشد و وابستگی به شبکه های مرکزی را کاهش می‌دهد.

فناوری میکرو اینورتر برای بهینه سازی سطح پنل

میکرو اینورتر سطح پنل که امکان خروجی انرژی مستقل و انعطاف پذیری سیستم را فراهم می‌کند.

هر میکرو اینورتر در مجموعه ما مستقیماً به یک پنل خورشیدی متصل می‌شود و با حذف تلفات عدم تطابق، خروجی را به حداکثر می رساند. این طراحی انعطاف پذیری کلی میکروشبکه را افزایش می‌دهد و امکان توسعه سیستم موثر و диагностиک زمان واقعی برای هر ماژول منحصر به فرد را فراهم می‌کند.

سیستم های فتوولتائیک ادغام شده در سقف معماری

سیستم فتوولتائیک معماری که به طور هموار در ساختار سقف ادغام شده است و برای تولید انرژی و زیبایی طراحی شده است.

این سیستم های فتوولتائیک ادغام شده در سقف، دو مزیت را ارائه می‌دهند: پوشش ساختاری و تولید برق پاک. برای میکروشبکه‌های ادغام شده در ساختمان طراحی شده، با زیبایی های طراحی مدرن هماهنگی دارند و در عین حال با داشتن نور خورشیدی بهینه و ανعطایی طولانی مدت در شرایط هوایی استراحت می‌کنند.

سوالات متن درس هشت مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی ( انرژی را بهتر مصرف کنیم )

استفاده از انرژی های نو در کشور ما چگونه است ؟ ... از انرژی باد در چه جاهایی می توان استفاده کرد ؟ ... 1 ـ انرژی باتری تمام می شود اما انرژی خورشید تمام نمی شود 2 ـ باتری استفاده شده در طبیعت تجزیه ...

بیشتر بدانید →

چیست BESS: رونمایی از سیستم های ذخیره انرژی باتری | Beny انرژی های نو ...

ذخیره انرژی هیدروژن: انرژی اضافی تولید شده از یک الکترولیز، گاز هیدروژن تولید می کند که می تواند برای استفاده در سلول های سوختی به عنوان الکتریسیته یا حتی به عنوان سوخت به خودی خود استفاده شود.

بیشتر بدانید →

مدرن‌ترین روش‌های تولید برق: نوآوری‌ها و تحولات جدید در فناوری انرژی

3 · 1. نیروگاه‌های خورشیدی متمرکز (Concentrated Solar Power - CSP) نیروگاه‌های خورشیدی متمرکز از جدیدترین روش‌های تولید برق از انرژی خورشیدی هستند که به جای استفاده از پنل‌های فتوولتائیک (که به طور مستقیم نور خورشید را به برق تبدیل می ...

بیشتر بدانید →

هفت نوع سوخت که در خودروها استفاده می‌شود | مجله پدال

برق «فعلا» از انرژی فسیلی بخش عمده ایش تامین میشه ،اما در برخی مثل نروژ عمده انرژی از انرژی تجدید پذیر و باقی کشور های توسعه یافته به خاطر تقاضای بیشتر ،صرفه تولید انرژی تجدید پذیر بالاتر رفته و رفته رفته انرژی تجدید ...

بیشتر بدانید →

چرا باتری گوشی در صورت عدم استفاده هم خالی می‌شود؟

به عنوان مثال می‌توانیم به استفاده از این باتری‌ها در گوشی‌های هوشمند، ساعت‌های هوشمند، تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ها و در کل طیف وسیعی از لوازم الکترونیکی اشاره کنیم.

بیشتر بدانید →

انواع سیستم های ذخیره انرژی باتری رمزگشایی| Beny انرژی های نو | BENY برقی

انتظار می‌رود بازار جهانی ذخیره‌سازی انرژی، مطابق با گزارش BloombergNEF، از 17 گیگاوات ساعت در سال 2020 به 358 گیگاوات ساعت تا سال 2030 بر اساس پیشرفت‌های چشمگیر و سرمایه‌گذاری در سیستم‌های پشتیبان برق در سراسر جهان افزایش یابد.

بیشتر بدانید →

باتری چیست و چگونه کار می‌کند؟ | ایده آل گستر

قدیمی‌ترین نمونه باتری قابل شارژ، در سال 1859 اختراع شده است. این وسیله که "lead-acid battery" یا باتری اسید-سرب نامیده می‌شود، هنوز هم در بسیاری از خودروهای موتوری، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بدانید →

معرفی انواع انرژی های نو

انرژی های نو به انواعی از انرژی ها اطلاق می شود که وابسته به منابع فسیلی نیستند و با استفاده از آن ها پروسه تولید گازهای گلخانه ای اتفاق نمی افتد.

بیشتر بدانید →

آیا باتری لپ تاپ نیاز به شارژ اولیه دارد + راهکارهای محافظت از لپ تاپ ...

در باتری‌های لیتیوم پلیمر به جای استفاده از محلول الکترولیت لیتیوم، از الکترولیت پلیمر استفاده می‌شود. باتری‌های لیتیوم پلیمر به نوعی نسل جدیدی از باتری‌ها را به جهان معرفی کردند.

بیشتر بدانید →

استفاده از انرژی های نو در کشور

انرژی نو یا همان انرژی جایگزین به آن دسته از انرژیی هایی گفته می‌شود که در تولید آن از منابع بدون کربن استفاده می‌شود و انرژی نو انواع مختلفی مانند: انرژی - انرژی های نو - انرژی بادی - انرژی خورشیدی - انرژی موج های دریایی -

بیشتر بدانید →

6 فناوری آینده‌ساز در حوزه انرژی‌های نو کدامند | معاونت علمی و فناوری و ...

ادغام و همگرایی فناوری‌‌ها به ظهور نوآوری‌های جدید در حوزه انرژی منجر شده است و منابع انرژی نو با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان توسعه می‌یابند.

بیشتر بدانید →

چیست BESS: رونمایی از سیستم های ذخیره انرژی باتری | Beny انرژی های نو ...

انرژی از منابع مختلف را می توان در یک سیستم ذخیره انرژی باتری ذخیره کرد (bess) از جمله موارد تجدید پذیر مانند پنل های خورشیدی و توربین های بادی و همچنین از خود شبکه برق.

بیشتر بدانید →

تشکیل و فرآیند باتری لیتیومی چیست؟

در فرآیند ساخت سلول های باتری لیتیومی، فرآیند تشکیل نقش مهمی ایفا می کند. تشکیل چرخه شارژ و تخلیه اولیه سلول های باتری پس از مونتاژ و قبل از آماده شدن برای استفاده است.

بیشتر بدانید →

باتری‌های گرانشی برای استفاده جدی‌تر از انرژی‌های تجدیدپذیر به کمک ما ...

بسیاری از کشورها در حال حاضر در اوقاتی که منابع انرژی تجدیدپذیر در دسترس نیستند، به‌سراغ سوزاندن سوخت‌های فسیلی می‌روند. از سوی دیگر، عده‌ای از کارشناسان می‌گویند باید اندازه باتری‌های لیتیوم-یونی را افزایش داد تا ...

بیشتر بدانید →

باتری را پس از مصرف چه کنیم؟

باتری سرب اسیدی: در خط تولید بازیافت باتری‌های سرب اسیدی، معمولاً سرب، پلاستیک (یا پلی‌پروپیلن) و اسید موجود در این باتری‌ها از یکدیگر جدا می‌شوند. سرب جدا شده در عملیات حرارتی برای تولید ...

بیشتر بدانید →

مبانی باتری چیست؟ درباره آن چه می دانید؟ | جهان شیمی فیزیک

در مبانی باتری، اصطلاح باتری (battery) به مجموعه ‌ای از یک یا چند سلول الکتروشیمیایی گفته می شود که با انجام واکنش ‌های شیمیایی می تواند جریان الکتریکی را در درون مدار تولید ‌کند. باتری ها به منظور تامین انرژی مورد نیاز ...

بیشتر بدانید →

باتری زیستی که انرژی خود را از دو نوع قارچ تأمین می‌کند

محققان سوئیسی باتری زیستی جدیدی طراحی کرده‌اند که از دو نوع قارچ برای تولید انرژی استفاده می‌کند و در بسته‌بندی سه‌بعدی تجزیه‌پذیر و غیرسمی قرار دارد.

بیشتر بدانید →

مهم‌ترین کاربردهای انرژی نورانی در زندگی چیست؟

خواص انرژی نورانی. شدت: منظور از شدت نور، توان و نیروی تابش نور از منبع بوده که میزان آن با وات بیان می‌شود. فرکانس: تعداد امواج نوری که در واحد زمان از یک نقطه در فضا عبور می‌کنند، فرکانس امواج گفته می‌شود.

بیشتر بدانید →

ضرورت استفاده از انرژی های تجدید پذیر در ساختمان ها

منابع [1] شاپوریان، ‌ امیرصالح؛ اهمیت و ضرورت استفاده از انرژی ‌ های پاک؛ شرکت ملی گاز، 1392. [2] خرمی، محمد؛ معاونی، سهیلا؛ مشکوه رضوی، حسام ‌ الدین؛ «ضرورت اجرای ساختمان سبز در ایران و مقایسه آن با ساختمان ‌ های معمول ...

بیشتر بدانید →

انرژی‌های نو در صنعت ساختمان | انرژی‌های نو در معماری چه کاربردی می ...

وقتی می‌شود از پنجره‌های دوجداره، کفپوش‌های مدرن، چراغ‌های خورشیدی و … استفاده کرد یا وسایل اختصاصی برای جذب انرژی بادی را بر روی پشت بام تعبیه کرد، دیگر چرا باید به سراغ انرژی‌های فسیلی رفت که هم هزینه زیادی دارند ...

بیشتر بدانید →

همه چیز در مورد انواع باتری شارژی؛ کاربرد و موارد استفاده از آن

باتری شارژی چیست؟ ساختار باتری های یکبار مصرف به این صورت است که پس از پایان یافتن سلول های تولید کننده انرژی یا همان الکترون ها، باتری ها به طور کل غیر قابل استفاده می گردند و عمر آنها تمام می شود.

بیشتر بدانید →

در ساخت باتری از چه فلزهایی استفاده میشود

باتری. باتری وسیله‌ای متشکل از یک یا چند سلول الکتروشیمیایی با اتصالات خارجی است که برای تأمین انرژی دستگاه‌های الکتریکی مانند چراغ‌قوه، تلفن‌های همراه و خودروهای برقی استفاده می‌شود.

بیشتر بدانید →

وضعیت ایران در استفاده از انرژی‌های نو

همشهری آنلاین- سپیده سمائی: رشد روز‌افزون مصرف انرژی در جوامع مدرن صنعتی محققان را بر آن داشته تا نسبت به استفاده از منابع جدید انرژی اقدام کنند. در ایران استفاده از انرژی باد و خورشید در اولویت برنامه‌های سازمان انرژی ...

بیشتر بدانید →

باتری لیتیوم–سولفور نانویی؛ ذخیره‌سازی دو برابر انرژی و اثر محیط‌زیستی ...

باتری‌های لیتیوم-سولفور از موادی استفاده می‌کنند که تأثیر کمتری بر محیط زیست دارند و وابستگی آن‌ها به فلزات کمیاب کمتر است.

بیشتر بدانید →

آینده فناوری‌های ذخیره‌سازی انرژی: تحلیل مزایا و معایب باتری‌های مدرن

2 · باتری‌های مدرن، به ویژه باتری‌های لیتیوم-یون، نقش مهمی در این تحول ایفا می‌کنند. این مقاله به بررسی مزایا و معایب این فناوری‌ها می‌پردازد و چشم‌انداز آینده آن‌ها را تحلیل می‌کند.

بیشتر بدانید →

پرتال جامع اطلاعات انرژی

از الکترود های حاوی نانو ساختار می توان برای تولید باتری های یون لیتیم با کارایی بالا استفاده کرد. همچنین فویل های جدا کننده سرامیکی نیز قادر به بهبود کاراریی این باتری ها خواهد بود.

بیشتر بدانید →

چه فناوری هایی در باتری های نسل بعد به کار برده خواهند شد؟

هنگام ترکیب شدن این ماده با هوا، از قند محلول داخل باتری، الکترون آزاد شده و انرژی برق تولید می‌شود. از آنجا که قند ارزان و فراوان است، نه تنها استفاده از آن مقرون به صرفه بوده بلکه در طبیعت ...

بیشتر بدانید →

انرژی نو

انرژی نو یا انرژی جایگزین به آن دسته از انرژی‌ها گفته می‌شود که برای تولیدشان از منابع بدون کربن استفاده می‌گردد؛ مانند انرژی خورشیدی، انرژی بادی، انرژی دریایی، زمین گرمایی، نیروگاه‌های آبی و کربن خنثی مانند زیست توده. از هیدروژن نیز که در پیل‌های هیدروژنی قادر به ذخیره انرژی است، به عنوان انرژی نو نام برده می‌شود. این نوع انرژی‌ها معایب سوخت‌های فسیلی مانند افزایش غلظت دی‌اکسیدکربن و در نتیجه افزایش دمای کره زمین و تغییرات آب و هوایی و آلودگی زیست‌محیطی را ندارد علاوه بر این منابع تولید آن‌ها تمام ناشدنی و نامحدود است.

بیشتر بدانید →

کاربرد باتری سولار -باتری‌های خورشیدی در کجا استفاده می‌شوند

اهمیت باتری سولار چیست؟ کاربرد باتری سولار در صنعت انرژی خورشیدی بسیار حیاتی است و به‌ عنوان قلب تپنده این صنعت در نظر گرفته می‌شود. بدون استفاده از این وسیله کاربردی امکان ذخیره نور خورشید و استفاده مداوم از آن در طول ...

بیشتر بدانید →

مبانی باتری – بخش سوم: اصطلاحات رایج و موارد استفاده باتری

در بخش‌های اول و دوم این مطلب به معرفی تاریخچه باتری، اجزای تشکلی دهنده و نحوه عملکرد آن پرداختیم. در بخش سوم و نهایی پست «معرفی باتری»، به توضیح اصطلاحات رایج مرتبط با این منبع انرژی قابل‌حمل و کاربردهای آن می پردازیم.

بیشتر بدانید →

شهادت‌های مشتریان برای راهکارهای میکروشبکه ما

  1. پاسخ

    امیلی جانسون

    10 ژوئن 2024، ساعت 14:30

    همکاری با EK SOLAR برای نصب میکروشبکه خورشیدی ما تغییری شگفت انگیز در روند کار ما ایجاد کرده است. ترکیب اینورتر هیبریدی و سیستم ذخیره انرژی ما، حتی در اوج تقاضا یا وقفه‌های شبکه، به طور قابل اعتمادی منبع برق ثابت برای تاسیسات روستایی ما است. تیم فنی آنها نصب صاف و بی عیب را تضمین کردند و سیستم را بهینه کردند تا وابستگی به دیزل بیش از 80٪ کاهش یابد.

  2. پاسخ

    دیوید تامپسون

    12 ژوئن 2024، ساعت 10:45 صبح

    ما اینورتر میکروشبکه و ماژول های خورشیدی EK SOLAR را در ایستگاه مخابراتی دورافتاده خود مستقر کردیم. تجزیه و تحلیل‌های سیستم زمان واقعی و کارایی تبدیل توان بالا به طور چشمگیری مدت زمان در دسترس را افزایش داده‌اند. تجهیزات بدون هیچ مشکلی با منابع خورشیدی و ژنراتور پشتیبان ادغام می‌شوند، که آن‌ها را برای استقرارهای جدا از شبکه ایده‌آل می‌کند.

  3. پاسخ

    سارا لی

    13 ژوئن 2024، ساعت 16:15 عصر

    راه‌حل کامل ریزشبکه خورشیدی EK SOLAR دقیقاً همان چیزی بود که اقامتگاه بوم‌گردی ما به آن نیاز داشت. پست‌های ذخیره‌سازی یکپارچه از پیش پیکربندی شده می‌توانند بدون اتکا به شبکه عمومی، روز و شب کار خود را حفظ کنند. فناوری آنها امکان گسترش مدولار را فراهم می کند و به ما کمک می کند تا با اطمینان به اهداف پایداری خود برسیم.

© کپی رایت © 2025. EK SOLAR تمام حقوق محفوظ است.نقشه سایت